8 Kasım 2015 Pazar

Bu sezon bitti,yaşasın yeni sezon!

 Kısa kesicem.
Malagada gemi 1 hafta kaldı bakım için,dışarıya cayır cayır çıktık tabi,kendisi hakkında güzel şeyler yazıcam ama sevilla,cordoba vs.'ye gidemedim.

 Adriyatik sezonunu bitirip,karayiplere doğru gidicek funchaldan(portekiz) öğleden sonra 5 gibi.Bu da 6 gün denizde kalmamız ve sıkıntıdan gebermemiz demek.Ki nefret ederim transatlantikten.
 Normal şartlar altında 3 günde okyanus geçilebiliyor,lakin şirket için *adamları fazladan gemide tutalım,para harcasın ipneler* muhabbeti olduğu için(harcamiyorlar ama ya,neyse) kapitalizmin bizi dövdüğü bir cruise oluyor transatlantik.

 Neyse,
Barbados merkezli güzel 1 haftalık karayip cruiseları yapıcam marta kadar.Adaların çoğunluğunu gördüm ama görmediklerim var,artık ayar çekicez onlara.

Barbados'u severim,güzel bi seçim yapmışlar yani.

Karayip demek acılı güzel burgerler demek,bok gibi sıcak demek,plaj demek(ki çok aram yoktur),güzel tavuk eti demek,o demek bu demek.
 Hani favori destinasyonlarımdan değil,onu demek istiyor yazar burada.

Neyse,okyanusu geçip bi alışayım,yazarım sonra.

Öptüm

Not:O bu değilde funchal hala dünyanın en güzel mekanlarından birisi,güzel bir terminal binası da yapmışlar yeni.Kasımda nasıl bir güneş varsa,terletiyor hala.
 Yerim seni yerim.Çok tatlısın lan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder